Recenze multifunkce HP DesignJet T830 24“ | 24 palců nahoru pro novou tiskárnu

V listopadu letošního jsme se dočkali dlouho očekávané novinky mezi velkoformátovými tiskárnami, 24palcové multifunkce HP DesignJet T830 24“. Kompaktní všeuměl se skenerem a náloží čtyř kazet s inkoustem HP Bright Office Ink (CMYK) se prezentuje přehledným dotykovým ovládacím panelem a gigabitovým ethernetovým portem. Do základní výbavy patří podavač na role i listy papíru a automatická řezačka.

Díky robustnímu podstavci a možnosti tisknout bezdrátově najde své uplatnění nejen v architektonických studiích, ale i přímo na stavbách.

HP DesignJet T830 24

Rychlé zpracování tiskových úloh umožňuje vytisknout stránku formátu A1 již za 26 vteřin. Za hodinu tak HP DesignJet T830 24 MFP vytiskne až 81 stran formátu A1. Přesnost tisku vyhoví i těm nejnáročnějším uživatelům. Multifunkce nabízí rozlišení 1200 dpi při minimální šířce čáry jen 0,02 mm a s přesností +/- 0,2 mm.

Zabudovaný skener umožňuje digitalizaci výkresů a díky technologii OPT (Original Protection Technology) chrání originály během skenování. Systém automatické kalibrace zajistí vždy přesně naskenované plány a s funkcí odstranění šumu budou výsledné soubory opravdu kvalitní. Skener umí i automaticky odstraňovat barvu na pozadí skenovaných dokumentů. Blueprinty zvládne převést do odstínů šedivé nebo v případě potřeby invertovat barvy, čímž vznikne dokument s černými linkami na bílém pozadí.

Klíčovou výhodou HP DesignJet T830 24 MFP jsou pokročilé možnosti týmové spolupráce. Spravovat vaše projekty můžete snadno přes záznamy změn a verzování vč. podpisů. Přímo do cloudového uložište můžete posílat zpětnou vazbu kolegům nebo dokumenty archivovat.

24¨ HP DesignJet T830 – tak si to shrňme

  • je to nejmenší multifunkce, která zvládne dokumenty až do formátu A1
  • má integrovaný skener, skenuje do síťové složky, e-mailu nebo na USB
  • nejvíce ji oceníte v menší kanceláři nebo na odloučeném pracovišti
    (pokud máte vyšší nároky, doporučujeme vyšší 36¨ model ze stejné řady)
  • oproti konkurenčním strojům zaujme kompaktními rozměry, jednoduchým ovládáním a možností bezdrátového připojení
  • tiskne z USB, cloudu i mobilních zařízení
  • velmi nízká hlučnost při tisku
  • má automatický podavač formátů A4 – A3
  • je kompatibilní s HP Click

HP DesignJet T830

Vytiskněte snadno celý projekt

Pomocí praktické aplikace HP Click, kterou si zdarma stáhnete přímo na stránkách HP, snadno vyberete médium (roli nebo jeden ze zásobníků) a přes drag&drop pošlete do tiskové fronty soubory ve formátech PDF, JPEG nebo TIFF. Není třeba instalovat žádné ovladače, aplikaci snadno propojíte se svou tiskárnou. Dokumenty můžete prohlížet, změnit pořadí stránek nebo upravit jejich velikost.

Práce s aplikací HP Click

Upravujte skenované dokumenty

Skenovat můžete přímo z displeje tiskárny a to na USB disk, do síťové složky nebo si nechat dokumenty poslat na e-mail. S aplikací HP Smart naskenujete dokumenty i přímo do tabletu nebo mobilního telefonu, odkud je pohodlně nasdílíte svým spolupracovníkům. Skener má zabudovanou technologii Original Protection Technology, která pomocí sady senzorů a firmware algoritmu usnadňuje skenování historických nebo poškozených dokumentů. Předvídá průchod dokumentu skenerem a dokáže zabránit styku s mechanickými částmi skeneru a tím poničení dokumentu.

Pro ještě lepší výsledek lze zapnout funkci automatického odstraňování barvy na pozadí skenovaného dokumentu. Špinavé dokumenty zachrání funkce odstranění šumu. Poradí si i s průsvitným papírem nebo blueprinty, které převede do odstínů šedé či rovnou převrátí barvy a vytvoří černé čáry na bílém pozadí.

Práce s aplikací HP Click

Verzování a další vychytávky pro týmovou práci

V bezplatné aplikaci HP Smart (dostupné pro Apple i Android) můžete kromě správy tiskáren, skenovaní a tisku i jednoduše sdílet své dokumenty. K dispozici je posílání e-mailem, textovou zprávou a oblíbená cloudová uložiště včetně Dropboxu nebo Google Drive. Pokud si během jednání s klientem zaznamenáváte změny přímo do vytištěného výkresu, poznámky pak naskenujete, přímo v aplikaci dál upravíte a nasdílíte kolegům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *